Termeni si conditii de utilizare

TERMENI SI CONDITII

1) Descrierea serviciului

        Ro-Juridice.ro va ofera urmatoarele servicii: 
          - inscrierea serviciilor oferite de avocati in Catalogul Avocatilor
           - inscrierea serviciilor de natura juridica in Catalogul Serviciilor Juridice
           -

2) Obligatii la inregistrare
          
            Prin completarea formularului de inscriere confirmati ca aveti varsta minima de 18 ani.Deasemnea trebuie furnizate informatii adevarate si complete, in caz contrar ro-juridice.ro, neavand nici un motiv sa suspecteze ca aceste date sunt nereale, nu poate fi tinuta responsabila pentru eventuale erori aparute in relatiile cu utilizatorii.
        Utilizatorul este in totalitate responsabil de pastrarea confidentialitatii ID ului si a parolei proprii. Orice activitate desfasurata sub ID-ul si parola unui utilizatorului, sunt considerate a fi desfasurate in totalitate de acesta. Utilizatorul poate in orice moment sa renunte la folosirea serviciilor site-ului, printr-o instiintare scrisa( e-mail) ceea ce presupune stergerea contului.
          

3) Aspecte legale

         Ro-Juridice.ro asigura utilizatorul ca serviciile oferite prin intermediul www.ro-juridice.ro sunt in concordanta cu prevederile legilor romane. Toate informatiile postate de utilizatori cad exclusiv in raspunderea acestora si au obligatia de a respecta urmatoarele obligatii:
            -sa nu incite la violenta, discriminare, 
            -sa nu fie defaimatoare, calomnioase, amenintatoare sau hartuitoare
           -sa nu contina si nu implice pornografie sau marfuri sexuale s si nu promoveaza materiale cu continut sexual explicit sau  care sunt daunatoare minorilor
            - sa nu contina virusi sau sa dauneze  in orice fel site ului
         Administratorii au dreptul de a inlatura de pe site orice material care este considerat daunator sau care aduce in orice fel atingere bunei functionalitati a acestuia.
      
         Toate datele utilizatorilor folosite la inregistrarea pe ro-juridice.ro raman confidentiale cu exceptia cazurilor prevazute de lege.  

 


Logare
Username
Parola
Ati uitat parola? Aminteste