Alexandrina Mihai Birou de Mediator, Sector 5

General
Titlu
Alexandrina Mihai Birou de Mediator
Telefon
0724058958
Judet
Bucuresti
Oras
Sector 5
Adresa
Str. Mitropolit Dosoftei nr. 89
Cod postal
050193
Descriere scurta
Alege Medierea. Mediere pe latura civila, divort, partaj, granituire, litigii de munca, penale, protectia consumatorului.
Asiguram neutralitate, impartialitate, confidentialitate.Prin mediere se pot solutiona conflictele in timp mai scurt,cu costuri reduse, pastrarea relati
Informatii aditionale
Medierea reprezinta solutia rezolvarii conflictelor de toate genurile.
Nu lasa o stare sa ia decizii pentru tine. Intr-un conflict, tu ca parte, nu esti in stare sa gestionezi bine situatia, ceea ce face ca uneori sa iei decizii gresite.
Nu aplica dictonul "dinte pentru dinte si ochi pentru ochi " pentru ca presupun ca NU vrei sa traiesti intr-o tara a orbilor,a mutilor si stirbilor.

Lasa mediatorul sa fie un bun negociator intre parti, deoarece el poate sa vada, nu sa impuna, solutia, partile fiind cele care dispun asupra tuturor problemelor din acel conflict.
Calitatea de jurist ma ajuta sa incadrez rezolvarea conflictului,atat din punct de vedere juridic cat si al laturii relationale, umane. Va voi ajuta sa gasiti solutia.
Instanta trebuie sa fie ultima cale de solutionare a conflictului la care sa apelam doar daca nu se mai poate face nimic pe cale amiabila. Prin hotararea instantei o parte poate fi nedreptatita.Altcineva hotaraste pentru tine. Latura relationala este compromisa. Costuirle sunt semnificative. Timpul de solutionare este comparativ mai mare ca cel dintr-o sedinta sau doua de mediere. In mediere partile hotarasc. Alege medierea nu ca pe o ultima solutie ci ca pe o alternativa pe care o ai la indemana.
Biroul nostru ofera consultanta in domeniul cadastral,al cartilor funciare, intabulare, extrase, al intocmirii actelor notariale privind succesiuni, vanzari proprietati.
    • Current rating: NAN
    • Total votes: 0
There are no comments added
Please sign in or sign up to post comments
Logare
Username
Parola
Ati uitat parola? Aminteste